Wilma

Uitleen hulpmiddelen

UITLEENPUNT GESLOTEN I.V.M. CORONA CRISIS

Uit veiligheidsoverwegingen i.v.m. het coronavirus is het uitleenpunt voor hulpmiddelen momenteel gesloten tot onbepaalde tijd. Voor het verkrijgen van hulpmiddelen verwijzen wij u naar de website van Medipoint..

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

In samenwerking met Thebe Thuiszorg en MediPoint bieden wij een uitleen- en verkooppunt voor hulpmiddelen.
Het uitleenpunt  is gevestigd in het Centrum voor Vitaliteit in Made en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur- 12.30 uur en van 13:00- 17:00 uur.
Coördinator van het uitleenpunt is Wilma van Straten.

Wij hebben leenmaterialen zoals krukken, rolstoelen, looprekjes, po-stoelen, bedklossen, toiletverhogers, badplanken en meer.
Ook materialen die bij een andere locatie geleend zijn kunt u bij ons inleveren.
Wij verkopen o.a. aantrekhulp voor de kousen, safe-hips, oefenmateriaal en op bestelling kleine hulpmiddelen voor thuisgebruik.
Leden van Thebe extra krijgen extra voordeel op de uitleenartikelen.
Voor meer informatie bel naar 0162-680234 of neem contact op middels het contactformulier.

Beste ClientOm u en ons gezond te helpen blijven tijdens de corona-crisis hebben wij speciale maatregelen genomen:
  • De praktijk is open, uitsluitend op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0162-68 0234 tussen 08:30 en 17:00.
  • U kunt bij ons terecht voor telefonische- en video consulten en voor fysieke behandelingen bij de noodzakelijke zorg. Voor alle consulten gelden dezelfde vergoedingen als een reguliere behandeling. 
  • Het Uitleenpunt voor Hulpmiddelen is voorlopig gesloten voor bezoekers. Wij kunnen telefonisch met u regelen dat hulpmiddelen thuis bij u worden bezorgd of opgehaald.  U kunt ook zelf bellen met Medipoint – 24/7 bereikbaar via telnr. 088-10 20 100 of via medipoint.nl.

Bedankt voor uw begrip!

Wij kunnen u (op afstand) goed helpen met informatie, advies en oefenschema’s. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.