geriafit

Missie, visie en kernwaarden

Missie

GeriaFit helpt volwassenen zich gezonder en fitter te voelen. Mensen met een fysieke aandoening raken lichamelijk, maar soms ook psychisch en sociaal-maatschappelijk uit balans. Ons doel is om u kennis, gereedschap en begeleiding te geven, zodat u op alle vlakken uw balans kunt hervinden.

Visie

Ons doel is u de beste fysiotherapeutische zorg mogelijk te bieden, vanuit een warm hart en met een brede blik. Niemand voelt zich bij ons een nummer. Wij geloven dat professionele zorg niet afstandelijk hoeft te zijn en dat een prettige en veilige sfeer tot een beter behandelresultaat zal leiden, omdat mensen zich dan gelukkiger voelen. Onze praktijkruimten zijn modern ingericht en licht. Wij zijn gastvrij, een kopje koffie of thee hoort er bij. Wij faciliteren sociale interactie tussen onze chronische patiënten. Wanneer de zelfstandigheid fors beperkt is behandelen wij u liever aan huis. Uw herstelwensen vormen de basis voor de gestelde therapiedoelen. Door onze expertise weten wij het maximale uit uw mogelijkheden te halen. Daarbij hanteren wij het principe van ‘klaar is klaar’ – overbehandeling komt bij ons niet voor.

Kernwaarden

 

Professioneel

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven fysiotherapeuten. Kwaliteit is voor ons dan ook een prioriteit. Ons hoge kwaliteitsniveau bereiken wij door regelmatig overleg, intervisie, kennisoverdracht en teambuilding. Wij zijn in hart en ziel gemotiveerd om het beste van uw revalidatie en onze praktijk te maken.

Betrokken

Elk mens is uniek. Elk behandelplan is uniek. Wij komen onze afspraken na en zijn betrokken bij zowel de mens als het proces, tijdens én na de behandeling. Daarom is na een behandeltraject de opvolging, nazorg of preventie voor ons een belangrijk doel.

Grensverleggend

Het contact met ons begint vaak op een moment waarop iemands gezondheid ernstig verslechterd is. Revalideren is hard werken en de strijd (met jezelf) aangaan.  Wij begeleiden onze patiënten vanuit een coachende rol en leren hen weer naar de toekomst te kijken, te geloven in een betere kwaliteit van leven en hun mogelijkheden te vergroten.
Wij kijken verder dan de grenzen van onze eigen beroepsgroep. Wij hechten veel belang aan samenwerking met andere hulpverleners binnen de gezondheidszorg, maar wij werken ook buiten de grenzen van de gezondheidszorg samen met partners als de gemeente, welzijnsverenigingen en sportaanbieders, met als doel uw kwaliteit van leven verbeteren.