Wilma

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken, een wijziging doorgeven of heeft u een vraag over de mogelijkheden en behandelingen binnen onze praktijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

De snelste manier voor ons om met u in contact te komen is via de telefoon, vergeet daarom niet om uw telefoonnummer in te vullen in het contactformulier.

U kunt ook online een afspraak inplannen met uw Mijn Geriafit account.


Bel voor vrijblijvend advies of om direct een afspraak te maken naar onze hoofdlocatie in het Centrum voor Vitaliteit: 0162 680 234

(maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 telefonisch bereikbaar)

Onze Locaties

GeriaFit Made / Centrum voor Vitaliteit
Fresiaflat 1
4921 LA Made
Bekijk op google maps
GeriaFit Terheijden
Gagelveld 4
4844 RG Terheijden
Bekijk op google maps
Beste ClientOm u en ons gezond te helpen blijven tijdens de corona-crisis hebben wij speciale maatregelen genomen:
  • De praktijk is open, uitsluitend op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0162-68 0234 tussen 08:30 en 17:00.
  • U kunt bij ons terecht voor telefonische- en video consulten en voor fysieke behandelingen bij de noodzakelijke zorg. Voor alle consulten gelden dezelfde vergoedingen als een reguliere behandeling. 
  • Het Uitleenpunt voor Hulpmiddelen is voorlopig gesloten voor bezoekers. Wij kunnen telefonisch met u regelen dat hulpmiddelen thuis bij u worden bezorgd of opgehaald.  U kunt ook zelf bellen met Medipoint – 24/7 bereikbaar via telnr. 088-10 20 100 of via medipoint.nl.

Bedankt voor uw begrip!

Wij kunnen u (op afstand) goed helpen met informatie, advies en oefenschema’s. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.