zomervermaak

Zomervermaak

Gedurende de vakantieperiode organiseert de stichting Zomervermaak allerlei activiteiten voor bewoners uit Terheijden en Wagenberg van 65 jaar en ouder. Al een aantal jaren steunt GeriaFit actief het Zomervermaak als sponsor. Onze collega Lise Arcoite is vrijwilligster in het organisatiecomité.

Ook dit jaar hebben de vrijwilligers van het Zomervermaak weer een heel gevarieerd zomerprogramma samengesteld en staan zij klaar om de georganiseerde activiteiten tot een groot succes te maken! Zo wordt er deze zomer bijvoorbeeld een bezoek gebracht aan Moskee Arrahman in Breda, Chasse theater en plantenkwekerij De Groot, vinden er diverse etentjes plaats en sluit zij de zomeractiviteiten af met o.a. een wandeling door Vrachelse Heide en met een workshop van GeriaFit.

De workshop dit jaar heeft de thema “Ademhaling als Medicijn”. De longfysiotherapeuten van GeriaFit gaan in op het belang en de invloed van onze ademhaling, want de ademhaling heeft invloed op onze levenskracht en algeheel welzijn. In het eerste deel gaan we in op “ademhaling en inspanning” en leren wij hoe kortademigheid te beheersen tijdens inspanning. Het tweede deel gaat over “ademhaling en ontspanning” en leren wij u ademhalingsoefeningen aan die kunnen helpen om te ontspannen. De workshop zal plaatsvinden op woensdag 29 augustus van 10:00 tot 11:30 in het Antonius Abt.

Voor meer informatie over Zomervermaak kunt u terecht op onze praktijklocatie of bij de receptie van het Antonius Abt in Terheijden.