• 09 JUN 17

  Zomervermaak

  Gedurende de vakantieperiode organiseert de stichting Zomervermaak voor de zesde keer allerlei activiteiten voor bewoners van 65 jaar en ouder uit Terheijden. Ook dit jaar hebben de vrijwilligers van het Zomervermaak weer een heel gevarieerd zomerprogramma samengesteld en staan zij klaar om de georganiseerde activiteiten tot een groot succes te maken!
  Zo wordt er in de zomer bijvoorbeeld gestart met een picknick op de boerderij van de familie van Oosterhout, kan er een bezoek worden gebracht aan het bakkerijmuseum in Oosterhout en sluiten we de zomer af met een workshop van GeriaFit.

  Al een aantal jaren steunt GeriaFit deze organisatie. Onze collega Lise is vrijwilligster in het organisatiecomité. Zij organiseert dit jaar de wandeling in het Teteringse Bos alsook de workshop met de thema “Blijf Lenig!”.
  De één kan soepeltjes naar zijn tenen toe buigen, de ander komt niet eens in de buurt. Lenigheid is te trainen! Samen met een fysiotherapeut van GeriaFit leert u tijdens deze workshop hoe u veroudering tegen kunt gaan door aan uw lenigheid te werken. De workshop zal plaatsvinden op woensdag 6 september van 10:00 tot 11:30 in het Antonius Abt.

  Voor meer informatie over alle andere activiteiten of voor een aanmeldformulier kunt u terecht op onze praktijklocatie, bij de huisartsen of bij het Antonius Abt. De inschrijfformulieren gelieve vóór woensdag 21 juni 2017 inleveren.