• 23 JUL 18

  Zomervermaak

  Ook dit jaar organiseert de stichting Zomervermaak in de zomerperiode weer allerlei activiteiten voor bewoners van 65 jaar en ouder uit Terheijden en Wagenberg. Dit jaar is al de zevende keer dat de vrijwilligers van de stichting een leuk activiteitenprogramma hebben georganiseerd voor in de zomerperiode. Zo is afgelopen week al een heerlijke high tea verzorgd en wordt er 24 augustus een tochtje gemaakt met een fluisterboot.

  Al jaren steunen wij deze organisatie, Lise is vrijwilligster in het organisatiecomité.
  Op 17 augustus organiseert zij de wandeling in het Teteringse bos en daarnaast geven wij een workshop met het thema ‘Ademhaling als medicijn’.
  Deze wandeling zal plaatsvinden op vrijdag 17 augustus van 13:00=-15:30. Er worden 3 routes uitgezet van 1, 2 en 4 kilometer. De wandeling van 1 km is geschikt voor rollator of rolstoel. Na de wandeling krijgen de benen rust bij restaurant het Houtse Meer, waar wij van GeriaFit een lekker gebakje zullen aanbieden.

  De workshop over ademhaling zal plaatsvinden op woensdag 29 augustus van 10:00 – 11:30 uur in het Antionius Abt en kost 3 euro per persoon.  De workshop wordt gegeven door een van onze longfysiotherapeuten, er zal worden ingegaan op het belang- en de invloed van onze ademhaling. De workshop wordt ingedeeld in 2 delen; het eerste deel gaat over ademhaling & inspanning, het tweede deel gaat over ademhaling & ontspanning.

  Voor meer informatie over alle andere activiteiten of een programmaboekje kunt u terecht op onze praktijklocatie, bij de huisartsen of bij het Antonius Abt.