• 01 OKT 17

    Nieuwe collega; even voorstellen!

     Mijn naam is Ilse van Noort. Ik kom uit Driebergen-Rijsenburg, een dorp gelegen bij Utrecht.  Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij GeriaFit, eerst als waarnemend fysiotherapeut, vanaf heden ook met eigen patiënten. Tijdens mijn waarneming heb ik besloten om mijn reistijd te verkorten en momenteel woon ik in Breda.

    Tijdens mijn opleiding aan de Hogeschool Utrecht heb ik ervaring kunnen opdoen in verschillende praktijken met een breed aanbod van complexe ziektebeelden. Mijn interesse ligt voornamelijk bij patiënten met longaandoeningen en de ouder wordende patient. In de nabije toekomst zal ik mijn huidige kennis hierover verbreden middels opleidingen en cursussen.

    Ilse is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk werkzaam.