• 21 APR 21

    Even voorstellen

    Eind maart hebben wij afscheid genomen van onze receptionistes Elsa en Annie. De dames gaan eindelijk van hun welverdiende pensioen genieten! Wij danken ze hartelijk voor hun inzet en hulp de afgelopen tijd. Wij wensen ze heel veel ontspanning en plezier!

    Per april is Hella onze nieuwe officemanager, zij zal elke doordeweekse middag in Made aanwezig zijn. Hella stelt zich graag aan u voor..

    Ik ben Hella Ligthart-van Dongen, geboren en getogen in Made. Sinds 1 april werk ik als office manager bij GeriaFit en Centrum voor Vitaliteit. Na diverse functies in de gehandicapten- en ouderenzorg voel ik me hier na een paar weken al heel goed op mijn plek. Mijn werkzaamheden zullen heel gevarieerd zijn; ontvangen van bezoekers, schenken van een bakkie koffie of thee, vragen en de telefoon beantwoorden, ondersteunen van de therapeuten en alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Ik heb er heel veel zin in: tot ziens bij de balie!